Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gooische Vrouwen flopt in Duitsland

De tv-serie Gooische Vrouwen is in Duitsland geflopt. De laatste aflevering van het eerste seizoen, dat dinsdag te zien was, is door 1 miljoen mensen bekeken.

De komedieserie Gooische Vrouwen is in Duitsland geflopt. Naar de laatste aflevering van het eerste seizoen, dinsdag, keken een miljoen mensen. In Duitsland betekent dit een marktaandeel van slechts 6,7 procent. De Nederlandse serie, met Linda de Mol en Susan Visser, werd deze zomer onder de naam Feine Freundinnen door ZDF uitgezonden.

Al vanaf de eerste aflevering, die op 10 juli door 1,5 miljoen Duitsers werd bekeken, ging het moeizaam met de serie van Talpa. In de daaropvolgende weken lieten televisiekijkers het massaal afweten.

In Nederland was de serie over een aantal verveelde dames in het Gooi één van de weinige successen van de zender Tien, voorheen Talpa. Vanaf 16 september is de derde reeks van de serie te zien bij RTL 4.

[Novum]