Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kleinzoon voor Dries Roelvink

Dries Roelvink is voor het eerst opa geworden. Zijn 26-jarige dochter Peggy beviel maandag na een keizersnee van zoon Damy, ‘het mooiste kleinkind ter wereld’.

Dries Roelvink is voor het eerst opa geworden. Zijn 26-jarige dochter Peggy beviel maandag na een keizersnee van zoon Damy. “Hoewel ik eventjes aan zijn naam moest wennen, is Damy voor mij het mooiste kleinkind van de hele wereld”, vertelt de blonde volkszanger in De Telegraaf.

Roelvink, die in januari een concert geeft in de Rotterdamse Ahoy, zegt weer te weten waar het om draait in het leven. “Toen Damy moest huilen en Peggy hem over zijn wang streelde om hem te troosten, was ik diep geraakt.”

Dries is getrouwd met Luciënne. Het stel heeft twee kinderen, Davey (13) en Donny (9). Peggy is een dochter uit een eerdere relatie.

[Novum]