Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pamela Anderson ‘kinderloos’ het nieuwe jaar in

Pamela Anderson heeft het nieuwe jaar zonder haar kinderen ingeluid. De blondine vierde oud & nieuw in een club in Las Vegas, zo meldt nieuwszender Fox.

Pamela Anderson heeft het nieuwe jaar ingeluid zonder haar kinderen. De blonde seksbom liet haar zoons Brandon (11) en Dylan (9) achter op een hotelkamer, zodat ze Las Vegas onveilig kon maken. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender Fox op zijn website.

De voormalige Baywatch-actrice vierde samen met onder anderen Paris Hilton, Kevin Federline en Larry Birkhead oud en nieuw in een hippe club in de Amerikaanse gokstad. “Mijn kinderen zijn ook mee”, vertelde Anderson bij aankomst in de club. “Zij zitten met warme chocolademelk op hun hotelkamer waar ze van het vuurwerk genieten en proberen om tot twaalf uur wakker te blijven.”

De 40-jarige blondine, die onlangs in het huwelijksbootje stapte met Rick Salomon, heeft veel plannen voor 2008. “Er is zo veel wat ik op werkgebied wil bereiken in het nieuwe jaar”, vertelt ze. “Maar de focus ligt op mijn gezinnetje.”

[Novum]