Zoek
Sluit dit zoekvak.

Spice Girls gooien deur nog niet definitief dicht

Na hun reünietournee houden de Spice Girls er mee op. Met die mededeling drukt Geri Halliwell de geruchten over toekomstplannen voor de meidengroep de kop in.

Na hun reünietournee houden de Spice Girls ermee op. Met die mededeling tegenover het Britse persbureau Reuter drukt Geri Halliwell de geruchten over eventuele toekomstplannen voor de meidengroep de kop in. “Dit is de laatste keer dat je deze Girl Power, deze vijf Spice Girls samen, op het podium zult zien”, zegt ze.

Helemaal definitief wil Geri de deur echter niet dicht doen. “Als ik één ding van deze reünie heb geleerd dan is dat: zeg nooit nooit”, legt ze uit. “Als je me tien jaar geleden had gevraagd of er ooit een reünieconcert zou komen, dan had ik gezegd: ben je gek.”

In juni kondigde de meidengroep, die immens populair was in de jaren negentig, bekend na zeven jaar weer bij elkaar te komen voor een reünietournee. De toer begon 2 december in het Canadese Vancouver en deed onder meer Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Spanje en Duitsland aan. Begin deze maand werd bekend dat de concertreeks werd ingekort vanwege persoonlijke en familieverplichtingen van de bandleden. Het laatste concert staat voor 26 februari gepland in Toronto.

[Novum]