Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Amy Winehouse heeft krentenbaard

Amy Winehouse heeft een besmettelijke infectieziekte opgelopen. Dat verklaart een woordvoerder tegenover People. De ziekte heet impetigo, oftewel krentenbaard.

Amy Winehouse heeft een besmettelijke infectieziekte opgelopen. Dat verklaart een woordvoerder in het Amerikaanse tijdschrift People. Er werd al enige tijd gespeculeerd over de bulten op het gezicht van de zangeres.

De ziekte impetigo, beter bekend als krentenbaard, is zwaar besmettelijk. Krabben of het aanraken van de zweren zorgt voor uitbreiding naar andere delen van het lichaam en andere mensen.

De 24-jarige Winehouse, die onlangs in een afkickkliniek verbleef om van haar drugsverslaving af te raken, lijkt er niet veel om te geven. “Ze voelt zich prima”, vertelt een maatje van haar in het tijdschrift. “Ze verstopt zich niet voor de buitenwereld. Ze is niet het type persoon dat zich veel aantrekt van wat andere mensen over haar denken.”

[Novum]