Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bai Ling schuldig aan verstoring openbare orde

Actrice Bai Ling heeft woensdag verklaard schuldig te zijn aan verstoring van de openbare orde. Het OM heeft de aanklacht wegens winkeldiefstal laten vallen.

(Novum/AP) – Bai Ling heeft woensdag in de rechtbank verklaard schuldig te zijn aan het verstoren van de openbare orde. Ze moet ruim 450 euro boete betalen. Justitie heeft de aanklacht wegens winkeldiefstal laten vallen.

De 37-jarige actrice, bekend uit de tv-serie Lost, werd twee weken geleden gearresteerd op het vliegveld van Los Angeles na diefstal van twee tijdschriften en twee pakjes batterijen ter waarde van elf euro. Ling vertelde later dat ze een ‘emotionele dag’ had omdat zij en haar vriend vlak voor Valentijnsdag een punt achter hun relatie hadden gezet.

“De aanklacht wegens diefstal is geseponeerd”, schrijft de in China geboren actrice op haar weblog. “Alle duisternis trok weg en het zonlicht kwam weer terug. Ik dans op dit moment met een grote glimlach op mijn gezicht door mijn trailer.”

Bai Ling speelde in films als ‘Anna and the king’ en ‘The crow’. Momenteel is ze bezig met de opnamen van de dramafilm ‘Love ranch’, een waar gebeurd verhaal over een stel dat het eerste legale bordeel in de Amerikaanse staat Nevada opende.

[Novum]