Search
Close this search box.

Benji bezegelt relatie met Paris Hilton

De relatie tussen Benji Madden en Paris Hilton lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. Madden droeg maandag een ring met daarop de initialen van Paris.

De relatie tussen Benji Madden en Paris Hilton lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen, nu ook Madden hun verhouding niet meer onder stoelen of banken steekt. De gitarist van Good Charlotte droeg maandag een grote ring met daarop de initialen van de steenrijke socialite. Dat is te zien op een foto van het Amerikaanse tijdschrift People. Eind vorige week werd Paris al gekiekt met een glitterring met daarop groot de letters BM.

De twee zouden nog geen maand een relatie hebben. Dat hun liefde serieus is, lieten ze al eerder duidelijk merken door voortdurend in het openbaar te verschijnen met op elkaar afgestemde outfits. De relatie is opvallend te noemen omdat Nicole Richie, een goede vriendin van Paris, een relatie heeft met Joel Madden, de broer van Benji. Het stel kreeg in januari hun eerste kindje, dochter Harlow.

[Novum]