Search
Close this search box.

Britney blijft onder toezicht vader

James Spears blijft de portemonnee van Britney beheren. Een rechter bepaalde woensdag dat de vader van Spears nog tot 31 juli curator over haar financiën is.

(Novum/AP) – James Spears blijft de portemonnee van zijn dochter Britney beheren. Een rechter bepaalde woensdag dat hij nog tot 31 juli het fortuin van de losgeslagen popster moet bewaken.

Britney’s vader werd op 1 februari samen met een advocaat tot curator over het vermogen van zijn dochter benoemd. Dat gebeurde nadat de 26-jarige popdiva in januari tweemaal in een psychiatrisch ziekenhuis werd opgenomen.

Britney zou er geen probleem mee hebben dat haar vader het beheer voert over haar kapitaal, dat op zeventig miljoen euro wordt geschat. “Ze gaat goed met haar vader om en ze is blij met de steun van haar familie”, vertelt een bron in het Amerikaanse tijdschrift People.

Bryan Spears, de oudere broer van de zangeres, is aangesteld als beheerder van de dagelijkse uitgaven van zijn zusje. Daarbij gaat het volgens de rechtbankdocumenten onder meer om medicijnen, eten en bodyguards voor de popster.

[Novum]