Search
Close this search box.

Broertje Paris Hilton vervolgd voor drankrijden

Barron Hilton wordt vervolgd voor het rijden onder invloed en het rijden zonder geldig rijbewijs. De ‘broer van’ werd op 12 februari in Los Angeles aangehouden.

(Novum/AP) – Barron Nicholas Hilton, het broertje van Paris en Nicky Hilton, wordt vervolgd voor het rijden onder invloed en het rijden zonder geldig rijbewijs. De Hilton-telg werd op 12 februari in Los Angeles door de politie van de snelweg geplukt en gearresteerd. Hij werd vervolgens tegen betaling van een borgsom van veertienduizend euro vrijgelaten.

De 18-jarige Barron werd vroeg in de ochtend aangehouden, nadat een getuige aan de politie meldde dat een zwarte Mercedes op een snelweg van de ene naar de andere rijbaan slingerde. Een blaastest wees uit dat de tiener een alcoholpromillage van 1,4 in zijn bloed had. In Californië is 0,8 promille het toegestane maximum. Ook zou hij een vals rijbewijs hebben laten zien aan de autoriteiten.

Barrons zus Paris maakte zich eerder schuldig aan rijden met een slok op. Zij zat vorig jaar twee weken achter de tralies nadat ze was gaan rijden zonder geldig rijbewijs. Dat was ingetrokken voor het rijden onder invloed.

[Novum]