Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bryan Singer te porren voor vervolg op Superman

Bryan Singer staat open voor een vervolg op de film ‘Superman returns’. Het filmblad Empire meldt dat de regisseur zelfs al in gesprek is voor de nieuwe film.

Bryan Singer, die twee jaar geleden Superman terugbracht op het grote scherm in ‘Superman returns’, staat open voor een vervolg. Het Britse filmblad Empire meldt dat de regisseur zelfs al in gesprek is over de nieuwe film. De schrijvers van ‘Transformer’ zijn aangetrokken om het vervolg neer te pennen.

Singer heeft er zin in om het nieuwe deel te regisseren. “Ik ben zojuist weer om de tafel gaan zitten met schrijvers die terug zijn van de grote schrijversstaking. We zitten momenteel in de ontwikkelingsfase van het script.”

Op de bewering dat ‘Superman returns’ een flop was, reageert de 42-jarige Singer verontwaardigd. “De film bracht wereldwijd ruim 250 miljoen euro op”, vertelt hij. “De film was nostalgisch en romantisch, in het volgende deel zullen er veel meer doden vallen.”

Singer, bekend van ‘X-men’ en ‘The usual suspects’, is de komende tijd vaker te vinden op de regisseursstoel. Zijn film ‘Valkyrie’, met een hoofdrol voor Tom Cruise en een bijrol voor Carice van Houten, draait vanaf 9 oktober in de Nederlandse bioscoop. Ook regisseerde hij in de Verenigde Staten de Amerikaanse variant op Voetbalvrouwen.

[Novum]