Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dochtertje rapper Juvenile doodgeschoten

De 4-jarige dochter van rapper Juvenile is doodgeschoten door haar halfbroer. De 17-jarige Anthony Tyrone Terrell vermoorde zijn moeder en haar twee dochters.

(Novum/AP) – Het 4-jarige dochtertje van de Amerikaanse rapper Juvenile is doodgeschoten door haar halfbroer. De 17-jarige Anthony Tyrone Terrell Jr. is vrijdag in staat van beschuldiging gesteld van de moord op zijn moeder Joy Deleston (39) en haar dochters Micaiah (11) en Jelani (4). De lichamen van de slachtoffers werden donderdagnacht gevonden. Het motief voor de moorden is nog onbekend.

In 2004 spande politieagente Deleston een rechtszaak tegen Juvenile aan om te bewijzen dat hij de vader van haar dochtertje was. Na een vaderschapstest bleek dat inderdaad het geval te zijn. In hoeverre de rapper, die eigenlijk Terius Gray heet, contact had met Jelani is niet bekend.

De 32-jarige Juvenile, die in 2004 een Amerikaanse nummer 1-hit had met ‘Slow motion’, is getrouwd en heeft nog twee tienerkinderen: zoon Demetrius en dochter Shemetrius.

[Novum]