Search
Close this search box.

Eerste kind Jan en Yolanthe gaat Jan heten

Yolanthe Cabau Van Kasbergen en haar vriend Jan Smit verwachten nog geen kindje, maar de naam van de eerste zoon staat wel al vast. Die zal Jan heten.

Yolanthe Cabau Van Kasbergen en haar vriend Jan Smit verwachten nog geen kindje, maar de naam van de eerste zoon staat wel al vast. “Jan heeft voor zichzelf én mij alvast besloten dat, mocht-ie ooit een zoon krijgen, die dan vernoemd wordt naar hemzelf”, schrijft Yolanthe in haar column in Glossy. “Ik kan op mijn kop gaan staan en al, maar die beslissing is allang genomen.”

De 22-jarige actrice en presentatrice heeft zich bij de beslissing van haar vriend neergelegd. De Volendammer heeft haar namelijk beloofd dat, indien het stel meer dan één kind mag krijgen, Yolanthe alle verdere namen mag bedenken. “That sounds like a fair deal to me”, schrijft Yolanthe. “Maar hoe zou het zijn als je alleen maar allemaal dochters krijgt? Wordt het dan verplicht een Janneke?!”

Het verliefde koppel is nog niet bewust met kinderen bezig, vertelt Yolanthe in haar column. De grootste nachtmerrie van de brunette is dat Jan en zij geen kinderen kunnen krijgen. “Ik sta echt veel meer stil bij het feit dat het echt een groot cadeau is als het eenmaal is gelukt”, schrijft ze. “Ik heb dan ook niet veel op met vrouwen die met ‘Jan en alleman’ naar bed gaan zonder condoom, zwanger raken en vervolgens zo snel mogelijk abortus plegen.”

[Novum]