Zoeken
Sluit dit zoekvak.

EliZe terug bij oude platenmaatschappij

EliZe is overgestapt naar platenmaatschappij Spinnin’ Records. Ze begon haar carrière bij het dancelabel, maar stapte voor haar eerste album over naar CMM.

EliZe is overgestapt naar platenmaatschappij Spinnin’ Records. Dat schrijft ze op haar website. De zangeres begon haar carrière bij het dancelabel, maar stapte voor haar eerste album ‘In control’, dat in oktober 2006 uitkwam, over naar CMM. De reden voor de terugkeer naar haar oude maatschappij maakte EliZe niet bekend.

De zangeres is erg blij met haar terugkeer naar Spinnin’ Records, waar ze haar eerste singles zoals ‘Shake’ en ‘Automatic’ uitbracht. “Ik ben geswitcht van platenmaatschappij en zit vanaf nu bij Spinnin’ Records, waar ik heel veel vertrouwen in heb,” schrijft ze. “We gaan weer lekker richting de dancemuziek en daar kijk ik echt enorm naar uit.”

De 25-jarige brunette werkt momenteel hard aan haar tweede album, waarvoor ze onder meer ‘geschreven heeft in Engeland en opgenomen met internationale topproducers’. “De eerste single is bijna klaar en zal begin mei uitkomen. Het album volgt waarschijnlijk na de zomer. Ik heb er weer ongelooflijk veel zin in.”

[Novum]