Search
Close this search box.

Erik de Zwart leent stem aan Radio Veronica

Erik de Zwart wordt de stem van Radio Veronica. Vanaf 28 april is de voormalige dj werkzaam als de zogenoemde station voice, zo heeft de zender laten weten.

Erik de Zwart wordt de nieuwe stem van Radio Veronica. De voormalige dj is vanaf 28 april werkzaam als zogenoemde station voice, zo heeft de commerciële zender vrijdag laten weten. Een station voice spreekt aankondigingen, teasers en jingles in voor radioprogramma’s. De Zwart presenteerde in de jaren tachtig bij Veronica programma’s als Countdown en De Nederlandse Top 40.

Bij de Sky Radio Group, waar Radio Veronica deel van uitmaakt, zijn binnenkort meer nieuwe stemmen te horen. Donderdag werd al bekend dat Kas van Iersel vanaf volgende maand de nieuwe ‘zenderstem’ is van Sky Radio. Hij is momenteel dagelijks te horen in het showbizzprogramma RTL Boulevard.

[Novum]