Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eros Ramazzotti flirt met Nicolette van Dam

Eros Ramazzotti toonde al zijn charmes toen Nicolette van Dam hem interviewde voor TV Show op Reis. “Hij is heel grappig en hij is echt een onwijze flirt”.

Eros Ramazzotti liet zijn charmes de vrije loop toen Nicolette van Dam hem interviewde voor het tv-programma TV Show op Reis. “Hij is heel grappig en hij is echt een onwijze flirt, echt extreem”, vertelt de actrice aan showbizzwebsite Sentimento. De blondine reisde af naar Milaan om de zanger aan de tand te voelen. Het betreffende interview is vrijdag te zien bij de Tros.

Net als Ivo Niehe, die naam maakte met het populaire tv-programma, kent Van Dam haar talen. “Ik spreek redelijk Italiaans, maar niet vloeiend. Ik had zelf vragen gemaakt en vervolgens heb ik met een Italiaanslerares de vragen doorgenomen. En het ging supergoed.” Bij de 44-jarige ster viel het interview in goede aarde. Op de vraag wat het dieptepunt van zijn carrière is, antwoordde de Italiaan: “Dat jij straks weer weggaat.”

Haar journalistieke avontuurtje smaakt naar meer. “Ik zou dit in de toekomst wel vaker willen doen en misschien is dit wel een stap naar meer”, vertelt de 23-jarige Van Dam. “Ik ben heel blij dat Ivo Niehe mij hiervoor benaderd heeft, dat hij me deze mooie kans heeft gegeven.”

De actrice is vooral bekend van de tv-serie en filmreeks Zoop. Vanaf zondag is ze weer te zien in de komedieserie Voetbalvrouwen.

[Novum]