Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Ex-vrouw Sarkozy gaat trouwen’

Cecilia Ciganer-Albeniz, de ex-vrouw van de Franse president Sarkozy, gaat binnenkort trouwen. Dat meldde modehuis Versace. Ze zou in Versace-kledij trouwen.

(Novum/AP) – Cecilia Ciganer-Albeniz, de ex-vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, gaat trouwen. Dat heeft althans het modehuis Versace woensdag naar buiten gebracht. De voormalige presidentsvrouw en haar aanstaande man, Richard Attias, zouden elkaar in kleding van Versace het jawoord geven.

Volgens het modehuis trouwt het stel ‘later deze maand’ in New York. Een woordvoerder van Versace kon echter geen details geven over de precieze datum of locatie van de bruiloft. Volgens het Franse tijdschrift Point de Vue vindt de plechtigheid op 22 maart plaats.

In 2005, toen Nicolas Sarkozy nog minister van buitenlandse zaken was, verliet Ciganer-Albeniz hem al tijdelijk voor evenementenplanner Attias. Toen haar man een jaar later echter met zijn presidentiële campagne begon, verzoenden zij zich. In oktober vorig jaar kwam het uiteindelijk toch tot een echtscheiding. Begin vorige maand trouwde de Franse president met zijn vriendin Carla Bruni.

[Novum]