Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Filmkeuze Lindsay bevalt vader Lohan niet

Michael Lohan is niet te spreken over de filmkeuze van zijn dochter Lindsay. Eerder deze week werd bekend dat ze een volgeling gaat spelen van Charles Manson.

Michael Lohan, de vader van Lindsay Lohan, is niet te spreken over de filmkeuze van zijn dochter. “Ik hoop echt dat Lindsay terugkeert naar het soort films dat tot haar succes heeft geleid”, vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. “Ik zou het fijn vinden als ze meer mainstreamfilms zou maken.”

Eerder deze week werd bekend dat de 21-jarige actrice een volgeling gaat spelen van de beruchte sekteleider en moordenaar Charles Manson. Vorig jaar vertolkte ze in de flop ‘I know who killed me’ de rol van een paaldanseres die te maken krijgt met een seriemoordenaar. Lindsay maakte naam met familiefilms als ‘The parent trap’ en ‘Freaky Friday’.

Volgens Michael zit er meer potentie in de filmcarrière van zijn dochter. “Als je het soort ster bent dat Lindsay is, moet je een breed publiek aanspreken”, stelt hij.

[Novum]