Search
Close this search box.

Gouden Film voor TBS

TBS heeft de status van Gouden Film bereikt. Ruim honderdduizend bezoekers trokken de laatste weken naar de bioscoop voor de thriller over een ontsnapte tbs’er.

TBS heeft de status van Gouden Film bereikt. Ruim honderdduizend bezoekers trokken de afgelopen weken naar de bioscoop voor de thriller over een ontsnapte tbs’er, die wordt gespeeld door Theo Maassen.

Regisseur Pieter Kuijpers en actrice Lisa Smit werden maandagavond verrast met het nieuws tijdens de uitreiking van de Rembrandt Awards in Amsterdam. “Ik wist dat we er dichtbij zaten, maar dat ik nu de Gouden Film krijg uitgereikt is toch wel een verrassing”, vertelde Kuijpers. “Ik ben echt superblij dat het publiek in groten getale naar deze film komt.”

Maassen ontbrak bij de prijsuitreiking. HIj had een try-out van zijn nieuwe theatervoorstelling.

[Novum]