Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jubileumtentoonstelling voor Marlies Dekkers

Marlies Dekkers viert haar 15-jarige jubileum op de plaats waar ze haar lingerie ooit lanceerde. Haar oeuvre is in juni te zien in de Rotterdamse Kunsthal.

Marlies Dekkers viert dit jaar haar vijftienjarige jubileum op de plaats waar ze haar lingerie ooit lanceerde. Het oeuvre van de ontwerpster is van 31 mei tot en met 29 juni te zien in de Rotterdamse Kunsthal, meldt haar lingeriebedrijf dinsdag.

Tijdens de tentoonstelling zullen kunstwerken, films, maquettes en foto’s te zien zijn die een overzicht geven van Dekkers’ werk. Veel popsterren hebben al een ‘Marlies Dekkers’ in de kast, zoals Kylie Minogue, Nelly Furtado en Christina Aguilera.

De 42-jarige Dekkers heeft winkels in Amsterdam, Tokio, Parijs en sinds begin maart in New York. Afgelopen zomer won ze de prestigieuze Cila Award in de Verenigde Staten, in de categorie Best Fashion Lingerie.

[Novum]