Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kane doet try-out in Den Haag

Kane doet op woensdag 23 april een try-out van het nieuwe album, waarvan de titel nog onbekend is. Dat meldt de rockband op haar website.

Kane doet op woensdag 23 april een try-out van haar nieuwe album, waarvan de titel nog onbekend is. Dat meldt de Haagse rockband op haar website. In het Paard van Troje kunnen slechts een paar honderd mensen genieten van de nieuwste nummers van de band. Daarnaast laten de Hagenaren tijdens het optreden in de ‘eigen’ Hofstad een paar oude nummers voorbij komen.

Het is alweer drie jaar geleden dat het laatste album van Kane, ‘Fearless’, verscheen. De nieuwste single van de band ‘Catwalk criminal’, die begin dit jaar uitkwam, was goed voor een notering op nummer vier in de Nederlandse Top 40. Op 28 juni geeft de formatie van voorman Dinand Woesthoff een concert in de Rotterdamse Kuip.

[Novum]