Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Keith Richards in Louis Vuitton-reclame

Keith Richards is voor het eerst in zijn leven te zien in een advertentiecampagne. De Rolling Stones-gitarist schittert in de nieuwe campagne van Louis Vuitton.

Keith Richards is voor het eerst in zijn leven te zien in een reclamecampagne. De 64-jarige gitarist van de Rolling Stones is een van de gezichten van de nieuwste campagne van Louis Vuitton, waarmee reclame wordt gemaakt voor de monogram tassencollectie van het modehuis.

Op de door Annie Leibovitz gemaakte foto is Richards te zien in een hotelkamer, spelend op zijn gitaar. Op de achtergrond zijn zwarte sjaaltjes gedrapeerd over de lampen en staat een doodshoofd op het nachtkastje. Op het bed ligt een grote Louis Vuitton-koffer.

De advertentie met Richards is de eerste in een serie portretten voor de campagne die in april van start gaat. Vorig jaar waren Michael Gorbatsjov, Catherine Deneuve en Steffi Graf en Andre Agassi al te zien in een campagne voor de tassencollectie.

[Novum]