Search
Close this search box.

Kirstie Alley in zee met Oprah

Kirsty Alley en Oprah Winfrey gaan samen werken voor een aantal televisieprojecten. Daaronder valt ook een eigen talkshow voor de 57-jarige Alley.

Oprah Winfrey heeft een deal gesloten met Kirsty Alley voor de ontwikkeling van nieuwe televisieprojecten. Dat betekent dat de actrice ook een eigen dagelijkse talkshow krijgt. “Ze is een ongelooflijk talent dat voor het publiek herkenbaar is”, verklaart de directeur van Harpo Productions, het productiebedrijf van Oprah waarmee Alley in zee gaat, in het Amerikaanse tijdschrift People.

De actrice stapte onlangs op als gezicht van het dieetbedrijf ‘Jenny Craig’, waarna ze verklaarde haar eigen dieetprogramma te willen opzetten. De 57-jarige Alley heeft vijf jaar geleden veel gewicht verloren en maakte vervolgens de semi-autobiografische komedieserie ‘Fat actress’. De blonde actrice verscheen nadat ze 35 kilo had verloren in een bikini bij Oprah Winfrey.

Alley wil naar eigen zeggen ‘een compleet nieuw en fris programma wil neerzetten dat het televisiepubliek iets anders biedt’. Wanneer haar eigen show voor het eerst te zien is, staat nog niet vast.

[Novum]