Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marianne Faithfull treedt op in Eindhoven

Marianne Faithfull komt 26 april naar Eindhoven. De Britse songer-songwriter treedt op in het Muziekcentrum Frits Philips. De kaartverkoop begint zaterdag.

Marianne Faithfull komt 26 april naar Eindhoven. De Britse songer-songwriter treedt op in het Muziekcentrum Frits Philips, maakt organisator Mojo dinsdag bekend. De kaartverkoop van het concert met de titel ‘Songs of innocence and experience’ begint zaterdag.

Faithfull werd ontdekt door The Rolling Stones en had een relatie met Mick Jagger, die het nummer ‘As tears go by’ voor haar schreef. Andere hits van de nu 61-jarige zangeres zijn ‘Summer nights’ en ‘The ballad of Lucy Jordan’. In 2004 kwam haar meest recente album ‘Before the poison’ uit. Voor dit album werkte ze samen met onder anderen Damon Albarn, bekend van Blur en Gorillaz.

Faithfull is ook actief als actrice. Vorig jaar leidde haar rol in de film ‘Irina Palm’ tot een nominatie voor een European Film Award voor beste actrice.

[Novum]