Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nauwelijks zwangerschapskwaaltjes voor Bridget

Bridget Maasland heeft tot nu toe nog weinig last van zwangerschapskwaaltjes. “Ik ben niet misselijk, ik ben alleen wat sneller moe”, vertelt de presentatrice.

Bridget Maasland heeft tot nu toe nog weinig last van zwangerschapskwaaltjes. “Ik ben niet misselijk, ik ben alleen ’s avonds wat sneller moe”, vertelt ze aan Novum Nieuws. “Ik ben vorige maand dan ook twee keer naar LA gevlogen en dan heb je ook wel last van een jetlag.”

De 33-jarige blondine kon niet wachten om iedereen te vertellen dat ze zwanger is. “Nu is het tijd om het van de daken te schreeuwen, want op een gegeven moment wil je het ook zó graag vertellen”, zegt de presentatrice. “Ik zag ook steeds mensen denken van ‘zo, die is dik geworden’. En dan wil je uitroepen ‘nee, ik ben zwanger’.”

Maasland is inmiddels elf weken zwanger van haar vriend Pepijn. “We hebben vorige week de echo gehad en daarop zagen we een heel mooi baby’tje met alles erop en eraan”, glundert Maasland, die op 29 september is uitgerekend.

Dat er een kindje op komst is, betekent niet dat Bridget ook in het huwelijksbootje stapt met Pepijn, met wie ze acht jaar samen is. “Dan moet ik weer denken aan wat Carice van Houten zegt in ‘Alles is liefde'”, lacht ze. “Laten we eerst maar eens kijken of Pepijn me met ontploft haar en lekkende melktieten ook nog steeds wil.”

[Novum]