Search
Close this search box.

‘Nicolas Cage’ fopt voetbalclub

Een Italiaanse Nicolas Cage-lookalike heeft zich vorige week naar binnen weten te bluffen tijdens een Champions League-wedstrijd. Hij werd behandeld als VIP.

(Novum/AP) – Een Italiaanse Nicolas Cage lookalike heeft vorige week in Madrid een VIP-behandeling bij elkaar weten te bluffen tijdens het Champions League-duel tussen Real Madrid en AS Roma. De dubbelganger van de Amerikaanse steracteur, de Italiaanse tv-presentator Paolo Calabresi, kreeg voor elkaar dat hij de wedstrijd in het Bernabeu-stadion kon bekijken vanuit de skybox van Madrid-voorzitter Ramon Calderon.

Calabresi zei aanvankelijk een beetje nerveus te zijn dat zijn bedrog zou uitkomen, maar iedereen bleef even hoffelijk. Hij kreeg een clubshirt cadeau met de naam van zijn evenbeeld en mocht op de foto met spits Robinho. Zelfs het feit dat in zijn Engels een duidelijk Italiaans accent doorklonk, zette niemand aan het twijfelen.

Om tot het stadion toegelaten te worden gebruikte hij de naam van het impresariaat dat vorig jaar voor Sylvester Stallone een soortgelijke behandeling voor elkaar had weten te krijgen. Madrid liep die avond naast het bezoek van een echte Hollywoodster overigens ook de volgende ronde in de Champions League mis.

[Novum]