Search
Close this search box.

Oude single Nathalie bij drogist

Nathalie Makoma ligt nu al in de schappen bij de drogist. Klanten van Kruidvat ontvangen de single ‘Mokonzi na bakonzi’ bij besteding van vijftien euro.

Nathalie Makoma heeft haar Idols-avontuur nog maar net achter de rug, maar nu al ligt ze in de schappen bij de drogist. Klanten van Kruidvat ontvangen de single ‘Mokonzi na bakonzi’, die Nathalie eerder uitbracht met drie broers en drie zussen, bij besteding van minimaal vijftien euro. De actie gaat woensdag van start.

Voor haar deelname aan de populaire zangwedstrijd mocht de 26-jarige Nathalie zich met haar band Makoma al een ster noemen in haar thuisland Congo. Zowel de single als de videoclip van ‘Mokonzi na bakonzi’ is op het internet terug te vinden op websites als eBay en YouTube.

Nathalie werd begin deze maand in de finale van Idols verslagen door haar rivale Nikki. De Brabantse zangeres kreeg toen 62 procent van de stemmen.

[Novum]