Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Smurfen doen recordpoging jumpen

Een Albert Heijn-filiaal in Renkum heeft kinderen uit de buurt opgetrommeld om verkleed als smurfen op bezoek te komen. Zij zullen een jumprecord neerzetten.

De smurfenrage lijkt epische proporties aan te nemen. Een Albert Heijn-filiaal in Renkum heeft honderden kinderen uit de buurt opgetrommeld om woensdag verkleed als smurfen op bezoek te komen. Onder begeleiding van dj’s Jeckyll & Hyde willen zij een Nederlands jumprecord neerzetten.

Zo’n record is nog niet eerder gevestigd. “Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als we een internationaal record kunnen breken”, stelt een woordvoerder. “Dat ligt ergens boven de vierhonderd.”

De uitgenodigde kinderen is gevraagd om als smurf verkleed te gaan. In de supermarkt kunnen ze een jumpworkshop volgen, poffertjes eten en smurfen ruilen. De blauw-witte poppetjes worden sinds vorige maand weggegeven bij Albert Heijn. Op woensdag vinden ook in ruim vijfhonderd andere filialen van de supermarktketen ruilmiddagen plaats.

[Novum]