Search
Close this search box.

Stereophonics verklapt optreden Pinkpop

Stereophonics staat dit jaar op Pinkpop. Dat heeft Kelly Jones, de frontman van de Britse band, bekendgemaakt tijdens een optreden in de Heineken Music Hall.

Stereophonics staat dit jaar op Pinkpop. Dat heeft Kelly Jones, de frontman van de Britse band, zondagavond bekendgemaakt tijdens een optreden in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De organisatie van het muziekfestival wil vooralsnog niets loslaten over het optreden van het trio.

Met het optreden van zondag maakten de heren van Stereophonics hun fans al warm voor hun Pinkpop-concert. “Hebben jullie het naar jullie zin?”, vroeg Jones meermaals aan zijn publiek. De band uit Wales wisselde hardere rock af met rustigere nummers, waaronder hits als ‘Maybe tomorrow’ en ‘Dakota’.

Stereophonics speelde ook het nummer ‘It means nothing’, dat in de zomer van 2005 werd geschreven na de bomaanslagen in Londen. Het lied benadrukt dat ‘we onze geliefden moeten koesteren’, lichtte Jones toe.

In de voorgaande maanden maakte Pinkpop al het grootste deel van de line-up bekend, waaronder topacts als Metallica, Foo Fighters en Rage against the Machine. Vorig weekeinde werd bekend dat Alanis Morissette op 1 juni Landgraaf aandoet. De Canadese zangeres verklapte de toerdatum op haar website.

[Novum]