Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Will.i.am zet nieuwe Obama-video online

Will.iam heeft een tweede video ter ondersteuning van de campagne van Barack Obama op YouTube geplaatst. Sterren als Jessica Alba en Macy Gray werkten mee.

(Novum/AP) – Will.i.am steekt zijn bewondering voor Barack Obama niet onder stoelen of banken. De Black Eyed Peas-zanger heeft vrijdag een tweede video ter ondersteuning van de campagne van de Amerikaanse presidentskandidaat op YouTube geplaatst. De clip heeft de naam ‘We are the ones’ gekregen.

In het filmpje zijn sterren als Jessica Alba, Macy Gray, Ryan Philippe en actrice Kerry Washington te zien, begeleid door muziek en stemmen op de achtergrond die ‘Obama, Obama’ scanderen. De beroemdheden leggen in de video uit waarom zij de Democraat steunen. Zo spreekt de zwangere Alba de hoop uit dat haar ongeboren kind in een ‘schonere wereld’ zal kunnen opgroeien en zegt ze te wensen dat ‘de rest van de wereld een hoge pet op heeft van ons fantastische land’.

Vorige maand plaatste Will.i.am ook al een video ter ondersteuning van Obama op YouTube. ‘Yes we can’, waaraan sterren als John Legend, Scarlett Johansson, Nicole Scherzinger en Kate Walsh meewerkten, is inmiddels bijna tien miljoen keer bekeken.

[Novum]