Search
Close this search box.

Willeke Alberti overweegt rol in GTST

Willeke Alberti is in onderhandelingen over een rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Wat voor personage de zangeres zal vertolken is nog onduidelijk.

Willeke Alberti is in onderhandelingen over een rol in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat bevestigt haar manager Willem Adriaanse. “Het is niet een gastrolletje, het gaat om meer dan één of twee afleveringen”, stelt hij. Wat voor personage de zangeres zal vertolken is nog onduidelijk. “Er is nog geen overeenkomst. Het zou ook kunnen dat het helemaal niet doorgaat.”

De 63-jarige Alberti is door de makers van de populaire soap benaderd. “Ze heeft al eerder geacteerd en staat open voor verschillende dingen. We gaan nu kijken of het goed is voor Willeke en of het bij haar past”, vertelt Adriaanse. “Binnen vier weken weten we waarschijnlijk meer.”

Ook producent Endemol erkent dat er gesprekken worden gevoerd met Alberti. Er zou echter nog geen sprake zijn van concrete plannen.

De blonde artieste was eerder te zien in de films ‘Rooie Sien’ en ‘Filmpje’ en speelde rollen in de tv-series De Kleine Waarheid en Medisch Centrum West.

[Novum]