Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton is dol op baby’s

Paris Hilton en haar vriend Benji Madden passen zo nu en dan op het dochtertje van zijn tweelingbroer en diens vriendin Nicole Richie. “Ik ben dol op baby’s!”

Paris Hilton en haar vriend Benji Madden passen zo nu en dan op het dochtertje van zijn tweelingbroer en diens vriendin Nicole Richie. “We zagen Harlow vorige week nog toen ze zes maanden werd”, zei de hotelerfgename tijdens de filmbeurs Comic Con in San Diego. “Ik kan niet geloven dat ze zo snel groeit. Ze probeert constant te lachen en te roepen, wat zo schattig is. Ik hou van baby’s.”

Tijdens het filmspektakel komen een week lang allerlei sterren langs om hun films aan te prijzen en krijgen filmliefhebbers fragmenten van nieuwe producties te zien. Hilton was aanwezig voor haar goed ontvangen rol in de film ‘Repo! The genetic opera’. Tegen het Amerikaanse tijdschrift People liet de kersverse zakenvrouw, die onlangs een luchtje op de markt bracht en binnenkort met een schoenenlijn komt, weten zich eindelijk volwassen te voelen. “Ik realiseer me dat ik een groot bedrijf leid en ik ben eindelijk verliefd. Ik heb een geweldige relatie en mijn familie. Ik heb het helemaal naar mijn zin.”

Hilton zegt dat er toch nog geen sprake is van een huwelijk met de Good Charlotte-muzikant. “We zijn heel verliefd, maar nog maar zes maanden samen. Dus we zien wel hoe het loopt.” Ze besteedt veel tijd met haar geliefde in de studio. “We werken daar iedere avond. Zo heb ik twee liedjes geschreven voor mijn nieuwe realityshow.” Hilton is momenteel bezig met een nieuw programma voor MTV, waarin ze op zoek gaat naar een nieuwe beste vriendin.

De erfgename van de Hilton hotelketen lijkt hiermee een andere weg ingeslagen te zijn. De blondine stond voornamelijk bekend om haar feestgedrag en de tijd die ze vorig jaar doorbracht in de gevangenis nadat ze in haar auto reed onder invloed van alcohol.

[Novum]