Search
Close this search box.

Guzman en Römer spelen in oorlogsthriller

Javier Guzman en Thijs Römer spelen een rol in de Telefilm ‘Stella’. Opnamen van de oorlogsthriller vinden vanaf volgende week plaats in Spanje en Nederland.

Javier Guzman en Thijs Römer spelen een rol in de telefilm ‘Stella’. Opnamen van de oorlogsthriller, waarin ook Maartje Remmers en Teun Kuilboer te zien zijn, vinden vanaf volgende week vrijdag plaats in Spanje en Nederland. Dat heeft producent Waterland Film bekendgemaakt.

De film draait om de jonge moeder Stella, wier man Jur en broer Twan worden uitgezonden naar Afghanistan. Twan sneuvelt in het oorlogsgebied en wanneer Jur in Nederland terugkeert, gedraagt hij zich afstandelijk en agressief. Uiteindelijk ontdekt Stella dat haar echtgenoot een gruwelijk geheim met zich meedraagt.

Diederik van Rooijen neemt de regie van ‘Stella’ voor zijn rekening. Hij regisseerde eerder afleveringen van de televisieseries Meiden van De Wit, Parels & Zwijnen en Spoorloos Verdwenen. De film wordt in de komende lente uitgezonden.

Elk jaar geeft de Publieke Omroep opdracht enkele telefilms te maken, waarin vaak maatschappelijk relevante onderwerpen aan bod komen. Dit jaar waren in mei en juni zes films te zien, waaronder ‘Skin’, ‘Bloedbroeders’ en ‘TBS’.

[Novum]