Zoek
Sluit dit zoekvak.

Producent Bernie Brillstein overleden

Bernie Brillstein, de uitvoerend producent van onder meer de filmhit ‘Ghostbusters’, is vrijdag op 77-jarige leeftijd overleden.

(Novum/AP) – Bernie Brillstein, de uitvoerend producent van onder meer de filmhit ‘Ghostbusters’, is donderdag op 77-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse filmproducent liet een vrouw, vijf kinderen en kleinzoon achter.

Brillstein overleed donderdagavond in een ziekenhuis in Los Angeles aan een longaandoening, zo meldt het Amerikaanse productiebedrijf Brillstein Entertainment Partners vrijdag.

Brillstein was manager van onder andere de bedenker van de Muppetshow en de komedianten van Saterday Night Live. Hij was degene die ervoor zorgde dat de Amerikaanse serie The Sopranos op televisie werd uitgebracht.

[Novum]