Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sjaak Bral terug op de radio

Sjaak Bral keert terug op de radio. De Hagenaar verzorgt vanaf woensdag wekelijks Sjaaks Ergernissen Top 3 in Ook Goeiemorgen, de ochtendshow op Radio Veronica.

Sjaak Bral keert terug op de radio. De Haagse cabaretier verzorgt vanaf woensdag wekelijks Sjaaks Ergernissen Top 3 in Ook Goeiemorgen, de ochtendshow van Colin Banks en Jan Paparazzi op Radio Veronica. Dat heeft de radiozender dinsdag bekendgemaakt.

Eerder was Bral te horen op Noordzee FM, waar hij in de ochtendshow van Gordon een column voorlas. In 2004 en 2005 had hij vervolgens een eigen lunchprogramma op de zender.

In Sjaaks Ergernissen Top 3 komen irritaties over het actuele nieuws ter sprake. “Ergernissen zijn net als belastingen: ze zijn er altijd en overal”, vindt de 44-jarige Bral. “De dagelijkse files. Tv-reclames. Openstaande bruggen. Mart Smeets. Maar ik zie ergernis juist als een brandstof”, beweert hij. “Het lucht heerlijk op en verjaagt de demonen in je hoofd. Kortom: wie zijn leven baseert op negativiteit zal zich juist beter voelen.”

[Novum]