Search
Close this search box.

David Spade vader van playmate-baby

David Spade is de vader van de baby die vorige week ter wereld werd gebracht door Playboy-model Jillian Grace. Dat heeft een woordvoerder van Spade bevestigd.

David Spade is de vader van het meisje dat vorige week in Missouri ter wereld werd gebracht door Playboy-model Jillian Grace. Dat heeft een woordvoerder van de Amerikaanse acteur bevestigd aan People.

De 45-jarige acteur maakte in januari bekend dat hij een korte romance had beleefd met de 22-jarige playmate. Even later bleek Grace zwanger te zijn. Spade liet weten dat hij zijn verantwoordelijkheid zou accepteren als zou blijken dat hij de vader van het kind was.

“David en Jillian hebben nauw contact gehouden tijdens de zwangerschap”, zegt Spades woordvoerder. “Hij is van plan om de baby te komen bekijken zodra hij even vrij heeft van de komedieserie ‘Rules of Engagement.'”

Spade is bekend van zijn hoofdrol in de komedieserie Just Shoot Me, die in Nederland te zien is op Comedy Central. De acteur had eerder relaties met Lara Flynn Boyle, Heather Locklear en Jennifer Aniston.

[Novum]