Search
Close this search box.

André van Duin komt met nieuw carnavalsnummer

André van Duin, die een carnavalhit scoorde met ‘Er staat een paard in gang’, heeft een nieuwe carnavalskraker. Het nummer heet ‘De balletjes van de koningin’.

André van Duin begeeft zich weer op het muzikale pad. De komiek, die hits scoorde met de carnavalsnummers als ‘Het pizzalied’ en ‘Er staat een paard in gang’, komt met een nieuwe carnavalskraker. ‘De balletjes van de koningin’ is vanaf donderdag te beluisteren via de website van het digitale kanaal Sterren.nl.

Met het nummer en de bijbehorende clip wil Van Duin zijn publiek alvast warm maken voor zijn programma de Dik Voormekaar Show, dat vanaf 27 februari bij de Tros te zien is. Voor de remake van zijn succesvolle show uit de jaren zeventig trekt de komiek weer typetjes uit de kast als Ome Joop en Harry Nak.

Carnaval vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 februari.

[Novum]