Zoek
Sluit dit zoekvak.

Celine Dion hoopt op tweede kindje

Celine Dion zou graag nog een kindje krijgen. Maar als het de 41-jarige zangeres niet lukt met een Ivf-behandeling gaat ze niet bij de pakken neer zitten.

Celine Dion zou graag nog een kindje krijgen. Maar als het de 41-jarige zangeres niet lukt gaat ze niet bij de pakken neerzitten, zo vertelt ze aan het Amerikaanse Acces Hollywood. Vorige maand maakte Dion bekend in verwachting te zijn, maar de ivf-behandeling bleek toch niet succesvol.

De ‘My heart will go on’-zangeres en haar 67-jarige man René Angélil hebben al een zoontje van 8 jaar, René-Charles. De ouders zouden graag nog een dochter of zoon krijgen, maar de behandelingen daarvoor leidden tot nog toe niet tot een zwangerschap.

Drie dagen geleden werd bekend dat Celine Dion binnenkort weer in de bioscoop te zien is. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen van haar recente ‘Taking Chance World Tour’. De film moet in de Verenigde Staten in het voorjaar van 2010 op het witte doek te zien zijn. Of de avonturen van Dion ook naar de Nederlandse bioscopen komen, is niet bekend.

[Novum]