Search
Close this search box.

Theaterdebuut Keira Knightley goed ontvangen

Het theaterdebuut van Keira Knightley is goed ontvangen door critici. Eerder gaf de 24-jarige actrice aan doodsbenauwd te zijn voor haar eerste theaterrol ooit.

Het theaterdebuut van Keira Knightley is door critici goed ontvangen. Eerder gaf de 24-jarige actrice aan doodsbenauwd te zijn voor haar eerste theaterrol ooit. Knightley maakte donderdag haar debuut in ‘The misanthrope’ op West End in Londen.

“Ik doe dit zonder grote verwachtingen en zonder dat ik denk weg te komen met geweldige recensies. Ik dacht: als ik nu niet het theater inga, dan ben ik er straks te bang voor. Dus ik heb het gedaan. Ik doe mijn best en als dat niet goed genoeg is, dan is dat maar zo”, vertelde Knightley van tevoren.

Volgens de Britse Daily Telegraph ontbrak het Knightley tijdens de eerste scènes aan kracht en presentatie, maar bloeide de actrice al snel op. De Britse krant The Independent noemt Knightley ‘zeer overtuigend’. The Guardian plaatst een kleine kanttekening omdat de actrice niet altijd weet wat ze met haar handen moet doen, maar noemt de acteerprestatie wel ‘prijzenswaardig’.

Het stuk, waarin Knightley een Amerikaanse filmster in de jaren twintig speelt, is tot en met 13 maart te zien in de beroemde theaterwijk in Londen.

[Novum]