Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amsterdam Dance Event maakt data bekend

Het Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats van 20 oktober tot en met 23 oktober. Het festival verwacht 100.000 festival- en 2.200 conferentiebezoekers.

De vijftiende editie van het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE) vindt dit jaar plaats van 20 oktober tot en met 23 oktober. Het bekende conferentie- en showcasefestival voor elektronische muziek verwacht 100.000 festival- en 2.200 conferentiebezoekers.

Op de afgelopen editie van het festival -dat van 21 oktober tot en met 24 oktober werd gehouden- vonden er meer dan zevenhonderd optredens plaats op veertig verschillende podia. Nationale en internationale dj’s als Armin van Buuren, Carl Craig en Dave Clark waren van de partij. Tijdens de conferentie van het ADE stond onder meer het gebruik van elektronische muziek in games, films en reclame centraal.

“Het ADE is uitgegroeid tot een evenement van wereldklasse en geeft sinds de oprichting een belangrijke impuls aan één van de grootste Nederlandse culturele stromingen. We zijn dan ook erg blij met de uitstraling die het ADE geeft aan deze muzieksector en de stad Amsterdam in het bijzonder”, zegt een woordvoerder van het ADE.

[Novum]