Zoek
Sluit dit zoekvak.

B2K-zanger opgepakt vanwege huiselijk geweld

J-Boog van B2K is maandag in Los Angeles gearresteerd wegens huiselijk geweld. De zanger zou zijn geliefde geslagen hebben, vertellen bronnen aan TMZ.

J-Boog van B2K is maandag in Los Angeles gearresteerd wegens huiselijk geweld. Verschillende bronnen vertellen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat hij zijn geliefde geslagen zou hebben. Ook wordt hij ervan verdacht verkeersovertredingen op zijn kerfstok te hebben. De buren hoorden gegil uit het huis van de ‘Bump bump bump’-zanger komen. Later kwamen politiemannen ter plekke, die groot uitpakten met zes of zeven politiewagens. De agenten bleven een uur in het huis. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is.

J-Boog, die in het echt Jarell Damonte Houston heet, heeft met zijn verloofde Jondelle Michelle Lee dochtertje Anaia Jolie en zoon Jarell Damonte jr. Afgelopen november kreeg het stel zoontje Tru Cater. De zanger is naar verluidt nog steeds niet getrouwd met de moeder van zijn kinderen.

Het voormalige R&B-kwartet B2K ging in 2004 uit elkaar. De tieneridolen Lil’Fizz, J-Boog, Omarion en Raz-B stopten met de band vanwege meningsverschillen.

[Novum]