Search
Close this search box.

Dries Roelvink is wel tevreden over carrière

In tegenstelling tot de mening van sommige mensen, vindt Dries Roelvink zijn carrière wel leuk en geslaagd. Hij is net klaar met het schrijven van een boek.

In tegenstelling tot de mening van sommige mensen, vindt Dries Roelvink zijn carrière wel leuk en geslaagd. De zanger is net klaar met het schrijven van een boek, waarin hij zijn carrière uitvoerig beschrijft. Roelvink hoopt dat mensen hem na het lezen van zijn biografie wat beter begrijpen.

“Mensen noemen mij soms een B-artiest die nooit echt de top heeft bereikt, maar ik ben heel erg tevreden”, vertelt Roelvink aan Novum Nieuws. “Als je ziet waar ik vandaan kom, een kansarme jongerengroep uit de Amsterdamse Pijp zonder opleiding, heb ik het goed gedaan. Ik heb betaald voetbal gespeeld en ben zanger, twee carrières die ik nastreefde.”

Het boek van de volkszanger moet begin maart in de winkel liggen. “Het boek is af. We zijn het nu aan het doorlopen, de puntjes op de i aan het zetten”, vertelt hij. Daarnaast is Roelvink druk bezig met het uitzoeken van een geschikte cover, waarvoor hij zijn fans om advies vraagt.

[Novum]