Search
Close this search box.

Emily Blunt misselijk van The Wolfman

Emily Blunt moest bijna overgeven bij het zien van de film ‘The Wolfman’. Dit vertelde de Britse actrice in een interview met MTV in Amerika.

Emily Blunt moest bijna overgeven bij het zien van de film ‘The Wolfman’. Ook al is de Britse actrice zelf te zien in de binnenkort uit te komen griezelfilm, toch vond zij deze zó eng dat ze er bijna van over haar nek ging. En dan te bedenken dat Emily de film ook nog niet eens in zijn geheel heeft gezien! Dit vertelde de Britse actrice in een interview met MTV in Amerika.

“De film is echt erg eng! Ik moest een paar keer bijna kotsen toen ik ernaar keek”, aldus Emily. De interviewer merkte vervolgens op dat dit wel een mooie slogan voor op de filmposter zou zijn. Daar kon Blunt zich helemaal in vinden: “Dat denk ik ook! ‘Ik moest bijna kotsen.’ Klinkt goed”, antwoordde zij lachend.

Horrorfilms zijn dus duidelijk niet aan Emily besteed. Toch liet zij tegelijk weten dat ze ‘The Wolfman’ desondanks een goede film vind: “Ik heb nu zo’n driekwart van de film gezien en hij is te gek! Het is echt een hommage aan de oude monsterfilms.”

In ‘The Wolfman’ speelt Emily de rol van dame in nood Gwen Conliffe, die het vege lijf probeert te redden wanneer zij achterna gezeten wordt door haar zwager, die in een weerwolf is veranderd. Deze Wolfman wordt gespeeld door Benicio Del Toro, en Anthony Hopkins speelt zijn vader.

Het griezelfestijn is vanaf 11 februari in de bioscopen te zien.

[Novum]