Search
Close this search box.

Hayden Panettiere slaat bokser aan de haak

Hayden Panettiere heeft een relatie met bokser Wladimir Klitschko. De geruchten deden al eerde de ronde dat de twee het heel goed met elkaar kunnen vinden.

Heroes-actrice Hayden Panettiere heeft een relatie met bokser Wladimir Klitschko. De geruchten deden al langer de ronde dat de twee het heel goed met elkaar kunnen vinden maar nu heeft de manager van de 33-jarige sporter het nieuws bevestigd.

“De twee gaan nog niet zo lang met elkaar maar sinds ze in september samen een bokswedstrijd van Wladimir zijn broer zagen is de liefde opgebloeid en zien ze elkaar meer”, vertelt de manager tegen het Duitse blad Bunte. Begin deze maand werd het koppel nog op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen aan de rand van een zwembad lagen in Miami.

De 20-jarige Panettiere had eerder een relatie met Heroes-medespeler Milo Ventimiglia. De acteurs leerden elkaar kennen op de set van de serie Heroes, waarin Panettiere cheerleader Claire Bennet speelt en Ventimiglia te zien is als verpleegkundige Peter Petrelli. De relatie liep na ongeveer twee jaar op de klippen vanwege het leeftijdsverschil.

[Novum]