Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jasmine Sendar trok levensles uit scheiding

Ex-soapie Jasmine Sendar zette in 2008 na drie jaar een punt achter haar huwelijk. “Voor mijn scheiding leefde ik in een droomwereld. Inmiddels weet ik beter.”

Ex-soapie Jasmine Sendar zette in 2008 na drie jaar een punt achter haar huwelijk met sportschoolmanager Rutger Fahrner. De scheiding was zwaar, maar leerde de actrice veel over het leven, legt ze uit in De Telegraaf. “Het leven is bij tijd en wijle keihard.”

“Voor mijn scheiding leefde ik in een droomwereld. Ik dacht dat als ik mijn prins op het witte paard had gevonden lang en gelukkig zou leven. Inmiddels weet ik beter”, vertelt de 32-jarige Sendar, die niet meer in sprookjes gelooft. “Ik moest door. Het leven is te kort om jarenlang in een ongelukkige relatie te blijven hangen.”

Jasmine liep vorig jaar een oude liefde tegen het lijf, waarna de vonk weer oversprong. De actrice is nu gelukkig met danser Ruben Heerenveen. “Ik had Ruben twaalf jaar geleden leren kennen tijdens de Miss Beautiful Black-verkiezing. Vanaf het moment dat ik hem in zijn ogen keek, was ik verliefd op hem. Maar hij toen helaas niet op mij.” Na veel telefoontjes en een date sloeg de vonk over.

Sendar en haar ex delen de voogdij over hun 3-jarige zoontje. Sol merkt niet alleen aan het co-ouderschap dat zijn ouders niet meer bij elkaar zijn. “Ik lees allerlei verhalen voor, behalve sprookjes”, zegt Jasmine. “En áls het al een keer gebeurt, eindigt het bij mij nooit met de woorden: ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Ik zeg altijd: ‘en ze leefden’. Dat is precies zoals ik erin sta.”

[Novum]