Zoek
Sluit dit zoekvak.

Katy Perry gespot met verlovingsring

Katy Perry is zaterdag voor het eerst gespot met haar verlovingsring. De zangeres verloofde zich tijdens een vakantie in India met komiek Russell Brand.

Katy Perry is zaterdag voor het eerst gespot met haar verlovingsring. De Britse krant Daily Mail wist de hand te leggen op kiekjes waarop de diamanten ring te zien is.

De ‘I kissed a girl’-zangeres kreeg tijdens een vakantie in India een aanzoek van komiek Russell Brand en stemde toe. Brand vroeg Perry met een ring die hij vlak voor kerstmis had aangeschaft, schrijft de krant. Katy werd zaterdag in Londen gespot met een grote diamant om haar vinger, de ring zou gemaakt zijn van platina. Brand ging tijdens oud en nieuw op zijn knieën, waarna de relatie werd gezegend door een goeroe.

Brand had het aanzoek tot in de puntjes geregeld. De ring lag verstopt in een tuin waar het stel genoot van een intiem diner. Toen Katy het sieraad zag, vroeg hij haar ten huwelijk. De vakantie naar India was Russells kerstcadeau voor Katy. Volgens ingewijden liet de zangeres zich tijdens een dinertje in een Indisch restaurant ontvallen dat ze graag eens naar India wilde.

Op internet circuleren ondertussen geruchten dat de 25-jarige Katy in verwachting is van de negen jaar oudere Russell. Een aantal Twitter-berichten van de zangeres wakkerden de verhalen aan. Zo schreef ze naar haar geliefde dat ze hoorde dat hij ‘prego-ed’ was en had ze het over een ‘bumpin’ 2010. Ook Twitterde ze dat ze ineens zin had in een hamburger.

[Novum]