Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kim-Lian: een baby is een accessoire

Kim-Lian van der Meij kijkt er naar uit om voor de tweede keer moeder te worden. De 29-jarige zangeres en actrice is uitgerekend in de zomer.

Kim-Lian van der Meij kijkt er naar uit om voor de tweede keer moeder te worden. De musicalactrice is uitgerekend in de zomer. Van der Meij heeft al haar 1-jarig dochtertje Ronja, maar vindt dat er bij twee kinderen pas echt sprake is van een gezin.

“2010 is al helemaal volgepland”, vertelt Van der Meij aan Novum Nieuws. Door haar Zweedse vriend bevindt de actrice zich in het nieuwe jaar vaak in het buitenland. “Tussendoor ga ik nog even bevallen”, grapt Van der Meij. De actrice kan niet wachten totdat haar tweede kindje er is. “Ik hoorde laatst een hele mooie uitspraak: één kind is een accessoire, twee kinderen zijn een familie.”

Ook Katja Schuurman, Wendy van Dijk en zangeres Anouk hopen in 2010 een gezond kindje op de wereld te zetten. Katja en haar man Thijs Römer verwachten hun eerste telg in maart. Wendy van Dijk verwelkomt haar kindje, naar verluidt een dochtertje, in februari en Anouk zet in april alweer haar vierde telg op de wereld.

[Novum]