Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fans Nick Jonas ‘gek maar wel lief’

Voor zangeres Diane Birch was het toeren met Nick Jonas een onthullende ervaring. Ze vergelijkt het met Beatlemania, en noemt z’n fans ‘gek, maar wel lief’.

Voor zangeres Diane Birch was het toeren met Nick Jonas een onthullende ervaring. Ze vergelijkt de gekte om Jonas met Beatlemania, en noemt z’n fans ‘gek, maar wel lief’.

“Ik was oprecht verbaasd over de mafheid van de fans, en hoe gek ze zijn – maar wel lief”, zegt de 27-jarige Birch tegen People. “Ze stonden soms uren in de vrieskou om een glimp van hem op te vangen.”

Ook was Birch te spreken over de 17-jarige Nick zelf, met wie ze inmiddels heel wat uurtjes heeft doorgebracht. Hij is ‘super normaal en super lief’. “Wat me ook opviel is hoe goed hij leiding geeft op het podium en wat voor een enorme showman hij is.” Maar als hij van het podium afkomt is hij volgens de zangeres heel rustig en serieus, maar ook wel in voor een dolletje.

“We hebben zelfs nog gewerkt aan een duet”, vertelt Birch. “We hebben een dag in zijn kleedkamer doorgebracht en de hele tijd alleen maar muziek gemaakt. Ik zat op keyboard en hij op gitaar, we probeerden gewoon van alles. Dat was erg tof.”

[Novum]