Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gary Coleman krijgt aanval op set van tv-programma

Acteur Gary Coleman heeft een aanval gehad op de set van het entertainmentprogramma ‘The Insider’. De acteur werd ter plekke behandeld door een beroemde arts.

(Novum/AP) – Acteur Gary Coleman heeft een aanval gehad op de set van het entertainmentprogramma ‘The Insider’. De acteur werd ter plekke behandeld door een beroemde tv-arts, die toevallig ook te gast was bij het programma. De 42-jarige acteur is in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Eerder deze maand was de kleine acteur, die aan een nieraandoening lijdt, ook al te gast bij het tv-programma. Hij stormde toen kwaad van de set nadat hij een van de presentatrices van het programma de huid vol had gescholden. De vrouw in kwestie stelde hem vragen over de vermeende mishandeling van zijn vrouw.

Ook de vrouw van de 1.42 meter kleine acteur werd eerder gearresteerd wegens huiselijk geweld. Vorige maand moest Coleman een nacht in de cel verblijven, nadat hij niet was komen opdagen bij een rechtszitting. Hij zou in het ziekenhuis hebben gelegen toen hij voor de rechter moest verdwijnen.

De acteur lag vorige maand ook al in het ziekenhuis wegens een aanval. Gary Coleman is vooral bekend van de comedyserie ‘Diff’rent Strokes’, die eind jaren zeventig en begin jaren tachtig te zien was.

[Novum]