Search
Close this search box.

Shakira om de tafel met president Obama

Shakira heeft vorige week met president Obama en vice-president Biden om de tafel gezeten in het Witte Huis. Ze hadden het daar over ontwikkeling en educatie.

(Novum/AP) – Zangeres Shakira heeft vorige week met president Obama en vice-president Biden om de tafel gezeten in het Witte Huis. Bij deze ontmoeting hebben zij gediscussieerd over de ontwikkeling en educatie van kinderen uit Latijns Amerika.

De Colombiaanse zangeres vond het een voorrecht om met de president in zijn Oval Office te mogen zitten, liet haar platenmaatschappij Sony weten. “We waren het er over eens dat investeren in onze kinderen het slimste is wat we kunnen doen om economische groei te stimuleren, armoede te bestrijden en vrede en veiligheid te bevorderen”, vertelde de ondernemende zangeres.

Shakira liet weten nauw samen te gaan werken met de president en zijn medewerkers, om zo zijn visie aangaande Latijns-Amerikanen en kinderen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld te realiseren. De zangeres en de presidenten ontmoetten elkaar vorige maand al op de eerste ceremonie van de president.

Shakira is de oprichter van ‘ALAS’, een samenwerking van Latijns Amerikaanse artiesten en zakenlieden die zich inzetten voor de ontwikkeling van kleine kinderen.

[Novum]