Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vader Beyoncé wil vaderschapstest voor baby Nixon

Mathew Knowles wil een vaderschapstest laten uitvoeren. Een vrouw beweert vorige week te zijn bevallen van zijn zoontje. Knowles wil een DNA-test laten doen.

Mathew Knowles, de vader van Beyoncé, stemt in met een vaderschapstest. Een vrouw beweert vorige week te zijn bevallen van zijn zoontje. Knowles ontkent de vader van baby Nixon te zijn, maar als Alexsandra Wright aandringt op een DNA-test zal hij meewerken.

“Ik weet net zoveel als jij weet”, vertelt Knowles aan een verslaggever van het Amerikaanse E! Online. “Vorige week zeiden ze dat het een meisje was, deze week spreken ze over een jongen. We treffen elkaar in de rechtbank, maar dat betekent niets zolang er geen DNA-test is uitgevoerd. Dat laat ik aan de advocaat over.”

Wright beweert al achttien maanden een relatie te hebben met de 59-jarige Knowles. Volgens een bron zal ze de vermeende vader vragen om een vaderschapstest te doen. Als deze positief uitpakt vraagt ze alimentatie aan. In december gaf Tina Knowles, Mathews echtgenoot, aan te willen scheiden van haar man na een huwelijk van dertig jaar.

[Novum]